FacebookFacebook

De Romeo’s

ZATERDAG 4 aug.  20:00 tot 02:00
GRATIS INKOM     =>

Van kleine feestzaal tot hun eigen festival, De Romeo’s bouwen overal een ongezien feestje. Inmiddels staan Chris, Gunther en Davy bijna 15 jaar samen op het podium en ze weten van geen ophouden. Overal waar de drie heren – bij voorkeur in maatpak – zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze garant voor: 100% feest!

In 2003 stonden Davy Gilles en Chris Van Tongelen staan samen in de musical Romeo & Julia. Al snel begon het te kriebelen om vaker samen op een podium te staan. Gunther Levi, collega-acteur bij ‘Familie’, was snel overtuigd om mee op de kar te springen. En zo begon het verhaal van De Romeo’s. In 2004 namen ze twee Nederlandstalige singles op, waarmee ze ook Tien om te Zien haalden. In 2006 volgde de eerste full cd: ‘Non Stop Party’. Ondertussen traden ze vooral op bij bedrijfsfeesten, waar ze voor de nodige ambiance zorgen met medleys en covers van tijdloze klassiekers en wereldbekende meezingers.

In 2008 verschijnt een tweede album: ‘The party goes on’. Ondertussen trekken De Romeo’s volop de kaart van festivals en feesttenten. Ze hebben ondertussen ook hun eigen event opgericht in de vorm van Het Zingpaleis, waarmee ze 1x per jaar de Hasseltse Ethias Arena laten vollopen. Bovendien zijn ze ook op Het Schlagerfestival – ook al in de Ethias Arena – vaste waarden geworden en vormen ze jaar na jaar één van de blikvangers op de affiche.

In 2011 en 2012 brengen ze twee Nederlandstalige albums uit: ‘De Romeo’s in ’t wit’ en ‘Feesten in stijl’. Ze scoren een gigantische hit met ‘Viva De Romeo’s’ én ‘Vlaanderen Feest’.

In 2013 vieren ze de tiende verjaardag van De Romeo’s en een knallende vijfde editie van Het Zingpaleis.

Ondertussen zijn De Romeo’s uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit. Geen feesttent, zaal of arena die kan weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits. De Romeo’s op het podium, da’s een echte live jukebox, vol met de populairste meezingers en klassiekers van vroeger tot nu.